Labdarúgó NB II – Pontot hozott az MTK-tól a Budaörs

(Budaörs, 2019. augusztus 7. – Budaörsi Infó) – Nem bírt az MTK a Budaörssel hazai pályán a labdarúgó NB II szerdai, második fordulójában.

 

Az MTK második mérkőzésén sem tudott nyerni: Michael Boris tanítványai saját közönségük előtt, a Budaörssel szemben 1-1-re végeztek.

 

MTK BUDAPEST–BUDAÖRSI SC 1–1 (0–1)

Hidegkuti Nándor Stadion, 1650 néző. Vezette: Iványi Zoltán (Tóth II Vencel, Szert Balázs)

MTK: Bese – Katona M., Varju, Nagy Zs., Szerencsi – Kata, Mezei, Bognár I. – Palincsár (Babinszky, a szünetben), Lencse (Schön, 77.), Vass P. (Simon A., 59.). Vezetőedző: Michael Boris

BUDAÖRS: Varasdi – Kékesi, Gyurácz, Fényes – Marques-Airosa, Molnár Cs. (Halmai Á., 77.), Bakos Sz., Szabó B., Ódé – Kulcsár T. (Tóth K., a szünetben), Molnár T. (Pethő B., 55.). Szakmai igazgató: Bognár György

Gólszerző: Molnár T. (0–1) a 44., Babinszky (1–1) az 54. percben

 


Michael Boris
: Jóval motiváltabban kezdett ellenfelünk, s lélektanilag a lehető legrosszabbkor a vezetést is megszerezte. Az első félidőben rengeteget hibáztunk, gyengén futballoztunk, és túl későn kezdtük el a saját játékunkat játszani. Az utolsó harminc percben már mi irányítottunk, sajnos a győzelmet nem sikerült megszereznünk.

 

Bognár György: Örülök neki, hogy nem ijedtünk meg az MTK-tól, játékosaim elhitték, hogy megfelelő koncentrációval egyenrangú partnerei tudunk lenni ellenfelünknek. Hatvan percig mi uraltuk a meccset, de csak egyszer sikerült betaláltunk, több helyzetet hagytunk kihasználatlanul. A hajrára több alapemberünk is elfáradt, így meg kell becsülnünk az egy pontot.

 

Merkantil Bank Liga NB II, 2. forduló:

Vasas FC-Soroksár SC 5-2 (1-2)
MTK Budapest-Budaörsi SC 1-1 (0-1)
Aqvital FC Csákvár-Vác FC 2-1 (0-1)
Szombathelyi Haladás-BFC Siófok 1-1 (1-0)
Budafoki MTE-Szolnoki MÁV FC 3-0 (1-0)
WKW ETO FC Győr-Gyirmót FC Győr 3-0 (1-0)
Nyíregyháza Spartacus FC-Dorogi FC 0-1 (0-0)
Balmaz Kamilla Gyógyfürdő – Szeged-Csanád Grosics 1-2 (0-2)
Kazincbarcika-Békéscsaba 1912 Előre 1-2 (0-0)
Duna Aszfalt Tiszakécske-FC Ajka 2-1 (1-0)

 

(Budaörsi Infó / fotó: BSC)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.