Wittinghoff Tamás újra indul a polgármesteri székért

(Budaörs, 2019. augusztus 5. – Budaörsi Infó) Híresztelések keltek szárnyra Budaörsön arról, hogy Wittinghoff Tamás nem indul el a polgármesteri székért az október 13-ai önkormányzati választáson. Ezek cáfolatául a polgármester különböző fórumokon bejelentette, hogy a Budaörs Fejlődéséért Egyesület színeiben újra indul a megmérettetésen.

 

 

Sok budaörsi találkozhatott az elmúlt héten Wittinghoff Tamás szórólapjával a postaládájában. Ez még nem a megszokott szavazásra felhívó papír, hanem a polgármester ilyen formában tudatta a lakosokkal, hogy idén is megpályázza a polgármesteri széket.

Így tudatta, hogy a híresztelések, zsarolások és a magánéletét sem kímélő alantas eszközökkel való támadások ellenére nem hagyja magát eltántorítani.

A polgármester azt írja a budaörsieknek, hogy szereti ezt a várost, és nincs oka visszavonulni. 

“A Budaörs Fejlődéséért Egyesület pedig mindent meg fog tenni azért, hogy Budaörs a jövőben is kiemelkedjen a települések közül. Mind életminőségben, mind a helyi szolgáltatásokban.”

 

wittinghofftamasszorolap19_3

 

wittinghofftamasszorolap19_2

 

A Budaörs Fejlődéséért Egyesület nemrégiben megosztott egy videót is közösségi oldalán, amiben a polgármester elmondja, hogy az Egyesület minden körzetben indít képviselő-jelöltet, ahogy ezt tették 2014-ben is. (Az előző választáson minden jelöltjük megnyerte a körzetét.)

A videóban azt kéri a budaörsiektől, hogy ne a szóbeszédekre figyeljenek, hanem arra, hogy hogyan teljesített város az elmúlt három évtizedben.

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.