Bor és Egészség borkóstoló est

2019. július 17-én beszélgetős-borkóstolós est lesz Budaörsön, ahol összekötik a borozást az egészséggel, és a meghívott vendégeket kérdezhetik a résztvevők az est témájában.

A főszervező Nagy Beatrix elmondta, hogy tavaly lepte meg születésnapja alkalmából a férje egy jóga bérlettel. Elmondása szerint már régóta tervezte, hogy kipróbálja a jógát, most már nem halogathatta, hiszen minden adott is volt hozzá.

Megtette az első lépéseket, azóta pedig szerelem szövődött közte és ez a sport között, amely nemcsak testmozgás, hanem léleksimogatás, gondűzés és “énidő” is egyben.

Így ismerte meg Sziládi Orsit, az előadót, a jóga stúdió vezetőjét. Orsi, amellett, hogy gyakorló jógaoktató, gyógytornász, gyógymasszőr és coach. Célja, hogy a hozzáfordulók közelebb kerüljenek önmagunkhoz, ennek köszönhetően jobban érezzék magukat a mindennapjaikban testileg és lelkileg egyaránt.

Szerda este fantasztikus borok kóstolása közben lesz lehetősége mindenkinek kifaggatni Orsit a jóga előnyeiről, és férjét az Európa-bajnok Pétert, hogy szerinte miként függ össze a sport és a life coaching.

Borsoruk az egészség jegyében:

– Gróf Degenfeld Tokaji Furmint Pezsgő Extra Brut
-Haraszthy SIR IRSAI Olivér – Etyek-Buda
-Borbély Pincészet – Tündérleány – Badacsony
-Molnár Pincészet GOLD Generosa – Mór
-Vylyan Ördögszántotta – Villány
-Balla Géza Vividus Cuvée -Erdély
-Günzer Tamás Grand OPUS Cuvée – Villány

Időpont:
2019.07.17. szerda 19:30

Helyszín:
Borháló Budaörs – Károly király u. 4.

A borok mellett készülünk borkorcsolyákkal és szódával is. Az esten való részvételhez regisztráció szükséges, maximum létszám 25 fő. A budaors@borhalo.com-on lehet jelentkezni.
Bővebb információt a programról ide kattintva találnak.

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.