Táboroztak a budaörsi ifjúsági tűzoltók

(Budaörs, 2019. július 9. – Budaörsi Infó) Az idén XIV. alkalommal szervezte meg az ÖTOSZ – Önkéntes Tűzoltók Országos Szövetsége – ifjúsági tűzoltó táborát, amelyen idén először a Budaörs Városi Önkéntes Tűzoltó Közhasznú Egyesület ifjúsági tagozata is részt vett.

 

 

A tábornak Abádszalók városa adott otthont 2019. június 30. és július 07. között. A budaörsi ifjúsági tűzoltók 5 fővel képviseltették magukat, felügyelőjük Pfandler Csaba volt, aki az ÖTE-n belül a mentoruk.

Az ország minden részéről összegyűlt 50 fiatal elméleti és gyakorlati felkészítés keretében bővítette tudását a saját szintjének megfelelően.

 

 

otetabor2

 

A képzés mellett gazdag programok várták a gyerekeket, melynek keretében megismerkedtek a Tisza-tó szépségeivel, élővilágával, a vízerőművek történetével és működésükkel. Természetesen a strandolás, játék, szórakozás sem maradt ki a programból.

A tábor zárasaként az ifik elméleti és gyakorlati számonkérés keretében adtak számot az elsajátított tudásukról.

A sikeres vizsgák után ünnepélyes díszszemlével és fergeteges bulival zárult a tábor.

 

 

otetabor3

 

A Budaörs Városi Önkéntes Tűzoltó Egyesület közösségi oldalán fejezte ki háláját Budaörs Város Önkormányzatának és Közterület-felügyeletének a táborba való lejutáshoz nyújtott segítségért, valamint az ÖTOSZ-nak a tábor megszervezéséért és nem utolsó sorban a budaörsi kísérőknek: Horváth Krisztinának és Pfandler Csabának.

 

 

otetabor

 

(Budaörsi Infó/ÖTE)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.