Eltévedt őzbak Budaörsön a Városháza közelében

(Budaörs, 2019. június 26. – Budaörsi Infó) Őzbak tévedt Budaörsön a Városházával szembeni irodakomplexum területére. A budaörsi Office Park elkerített területéről van szó. Az állatot még nem sikerült befogni, ezért ajánlatos egyelőre azon a területen elővigyázatosan közlekedni. 

 

 

Az illetékes gyepmesternek egyenlőre nem sikerült befognia az állatot.

Az irodaépület sűrű növényzetű kertjéből nem mehetett ki az őzbak, de elképzelhető, hogy mégis “kimerészkedhet” a környék sűrű autóforgalmába. Elővigyázatosság szükséges lehet.

 

 

budaorsoffice2019 (2)

 

office_koruli_terulet_ozbak (3)

 

A Budaörsi Infó kérdésére Kincses Imre, az illetékes gyepmester elmondta, hogy az állat befogásához szakképzett vadászra van szükség. Az ügyet továbbították a Vadásztársaság felé, mert az őzbak és a környező forgalom érdekében altató lövedékes befogást javasol. Szakállatorvos segítségére is szükség lesz.

 

 

office_koruli_terulet_ozbak (4)

 

Egyik olvasónk a hírre reagálva azt közölte, hogy délelőtt 11 órakor a lakótelepen a Patkó utcai játszótérnél látta elszaladni az állatot, alig hitt a szemének.

 

budaorsoffice2019 (3)

 

Bízunk benne, hogy hamarosan megoldódik ez a probléma személyi sérülés nélkül, és az állat is biztonságban a neki megfelelő környezetbe kerül.

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.