Lakossági fórum lesz a Városházán

(Budaörs, 2019. június 17. – Budaörsi Infó) Módosítani kívánja Budaörs Város Önkormányzata a településrendezési eszközökre és a településszerkezeti tervre vonatkozó helyi rendeleteket és az építési szabályzatot, amelyről július 12-éig várja a Főépítészi Iroda a lakosság és a szakma véleményét. A terveket lakossági fórumon is bemutatják, 2019. június 24-én 17 órai kezdettel a Budaörsi Városháza nagytermében (Budaörs, Szabadság út 134. 2. emelet.)

 

 

Budaörs Város Képviselő-testülete 98/2017. (VI.21.) ÖKT sz. határozatában döntött Budaörs településrendezési eszközeinek ˛/267/2014. (IX.24.) ÖKT sz. határozattal jóváhagyott Budaörs Város Településszerkezeti Terve és a 24/2014. (IX.29.) önkormányzati rendelettel jóváhagyott helyi építési szabályzat/ eseti módosításáról. A módosítás során a 28/2017. (IX.21.) önkormányzati rendelettel jóváhagyott Budaörs Város Településképének Védelméről szóló rendelet módosítása is szükségessé vált.

 

terkep

A módosítás tervezetek komplett dokumentációját 2019. június 12. és július 12. között közzé teszik a város honlapján www.budaors.hu („településrendezési tervek módosítása” fül alatt). A tervet papír alapon is megtekinthetik a hivatal nyitvatartási és ügyfélfogadási idejében az Ügyfélszolgálaton.

Valamint a tervvel kapcsolatban szakmai egyeztetésre, személyes tájékozódásra is lehetőséget biztosítanak a Hivatal Főépítészi Irodáján, ügyfélfogadási időben. A terv lakossági véleményezése céljából lakossági fórumot tartanak 2019. június 24-én 17 órakor a Budaörsi Városháza Nagytermében (Budaörs, Szabadság út 134. 2. emelet.)

 

A hirdetményben meghatározott, az észrevételek benyújtására nyitva álló határidőig a partnerek javaslatokat, észrevételeket tehetnek, véleményt nyilváníthatnak

a) írásban, postai úton a Polgármesteri Hivatal székhelyének címére történő megküldéssel,

b) elektronikus levélben a hirdetményben meghatározott elektronikus levélcímen történő megküldéssel,

c) a lakossági fórumon szóban.

 

A tervek véleményezésében, várják a javaslatokat, észrevételeket.

 

Javaslataikat a Budaörsi Polgármesteri Hivatal Főépítészi Iroda részére postai úton (2040 Budaörs, Szabadság út 134.) vagy a foepitesz@budaors.hu email címre 2019. július 12. 12 óráig kérik megküldeni.

 

(Budaörsi Infó/budaors.hu)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.