A júniusi Budaörsi Infó a postaládákban

(Budaörs, 2019. június 11. – Budaörsi Infó) A júniusi Budaörsi Infó nyomtatott számában minden fontos információt megtalálnak, ami Budaörssel kapcsolatos! Megéri megnézni! 10.000 példányban minden hónapban!

 

 

Újságunk második oldalán a legutóbbi képviselő-testületi ülésen történtekről olvashatnak összefoglalót.

A tavalyi évről megmaradt, valamivel több mint 800 millió forint elosztásáról is döntöttek a képviselő-testület 2019. május 30-ai ülésén. A pénzből folytatják a járdaépítési programot, fejlesztik a közvilágítást és több intézményt is felújítanak.

 

 

budaorsiinfoujsagjunius (7)

 

A harmadik oldalon a Szakály Mátyás Pedagógus Emlékérem díjazottjairól olvashatnak.

 

budaorsiinfoujsagjunius (6)

 

A kedvelt, egyedülálló Budaörsi Képes Hírmix rovatunkban a negyedik-ötödik oldalon megtalálnak minden olyan fontosabb eseményt és hírt összegyűjtve, ami városunkban történt, történik.

 

budaorsiinfoujsagjunius (5)

 

hatodik oldalon, ahol a legtöbbször helyi színes történeteket találnak, ebben a hónapban Tündik Tamásról olvashatnak, akinek a neve Budaörsön, más városokban és a határon túl is összefonódik a néphagyományok ápolásával és a néptánccal.

Budaörsön 22 éve működik a Gyepük Népe Alapítvány, melynek égisze alatt szervezi a Virágok Vetélkedése Kárpát-medencei Gyermek Népdalénekes Találkozót Budaörsön Domokos Pál Péter Emlékére. 2020-ban a 20. alkalom következik. Ennek apropóján kerestük fel, hogy megtudjuk, milyen meghatározó élményekkel lett gazdagabb az elmúlt évtizedekben és milyen tervei vannak a jövőt illetően.

 

budaorsiinfoujsagjunius (4)

 

A hetedik oldalon A közjegyző segít elnevezésű szakértői cikksorozatunk tovább folytatódik. Ezúttal az osztatlan közös tulajdonnal kapcsolatban kértük dr. Szécsényi-Nagy Kristóf közjegyző szakmai véleményét.

 

budaorsiinfoujsagjunius (3)

 

Fontos tudni, hogy a megújult nyomtatott és online felületeinken 2019-ben is kategóriájában a legolcsóbban hirdethetnek mindazok, akik a budaörsiekhez szeretnék ajánlataikat, üzeneteiket eljuttatni.

 

 

budaorsiinfoujsagjunius (2)

 

infoujsag19juni (1)

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.