Az Illyés ballagó diákjai virágok helyett rászorulók támogatását kérik

(Budaörs, 2019. április 29. – Budaörsi Infó) Évente közel 70 ezer diák végez az ország középiskoláiban, ballagásukkal emléket állítanak az ott eltöltött négy, hat vagy akár nyolc évüknek. Szeretteik, meghívottaik általában valamilyen gesztusértékű ajándékkal lepik meg őket a jeles alkalomból.

 

 

A Kézenfogva Alapítvány kezdeményezésének a lényege, hogy olyan fiatalokat támogassanak, akik továbbtanulásukhoz, munkába állásukhoz speciális segítségre van szükségük.

Ezt az ügyet úgy tudják a végzős diákok támogatni, hogy felhívják az ismerőseik figyelmét arra, hogy virág helyett inkább az Alapítványt támogassák. Ezt tették a budaörsi Illyés Gyula Gimnázium diákjai is.

 

2016_04_29_ballagas_illyes1

 

Az Illyés Gyula Gimnázium és Szakgimnázium diákjainak üzenete:

„Május 3-án elballagunk, búcsút veszünk a középiskolánktól. Sokan közületek eljönnek majd, mások távolból szorítanak értünk. Talán valami apró gesztussal, virággal is készültök a számunkra.

Az esemény azonban nem a kezünkbe kapott csokrok számától lesz emlékezetes. Arra kérünk mindenkit, hogy a ballagásunkra szánt ajándék árát vagy annak egy részét inkább jótékony célra ajánljátok fel.

Kérjük, adományozzátok a Kézenfogva Alapítvány számára. Támogassatok ezzel fogyatékos embereket!

A ballagás az egyik legfontosabb lépés a felnőtté válásunk felé. Felelős, szolidáris felnőttként szeretnénk élni.

Köszönjük, hogy támogattok ebben a célunkban.”

 

 

2016_04_29_ballagas_illyes3

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.