A miniszterelnök időbeosztása nem teszi lehetővé, hogy átvegye a budaörsi levelet

(Budaörs, 2019. április 27. – Budaörsi Infó) Korábbi cikkünkben olvashattak arról, hogy 292 budaörsi pedagógus aláírt egy Orbán Viktor miniszterelnöknek szóló nyílt levelet. Az aláírások azóta csak gyűlnek, május 2-án kapunk pontos tájékoztatást a beérkezett aláírások számáról.

A szervezők 2019 április 18-án időpontot kértek Orbán Viktor miniszterelnöktől, a budaörsi nevelési, oktatási intézmények által megfogalmazott nyílt levél, és az azt támogató aláírások átadására.

A kérésükre viszont elutasító választ kaptak – tájékoztatta Tollner József tanár az aláírók nevében szerkesztőségünket.

A választ a szervezők elfogadhatatlannak tartják, így egy újabb levelet írtak. Ezt a levelet is Dr. Orbán Viktor miniszterelnök részére címezték.

A levélben tájékoztatják a miniszterelnököt, hogy április 18-án kelt levelükben arra kérték, hogy szíveskedjen a budaörsi nevelési, oktatási intézmények dolgozói által megfogalmazott nyílt levelet, és az azt támogató aláírásokat személyesen átvenni, viszont válaszként azt kapták, hogy:

 


… Miniszterelnök úr sűrű időbeosztása, valamint a hivatali kötelezettségei nem teszik lehetővé, hogy a levelüket személyesen átvegye.


 

Ismét arra kérik a miniszterelnököt, hogy vegye át a nyílt levelet egy neki megfelelő időpontban és helyen – bárhol az országban – május 8. és május 21. között.

 

A további fejleményekkel kapcsolatban tájékoztatjuk olvasóinkat.

 

 

A témával kapcsolatban korábban megjelent cikkeink:

Még egy hétig várják az aláírásokat – Három percet kértek a nyílt levél átadására a budaörsi pedagógusok Orbán Viktortól

Fejlemények az Orbán Viktornak írt nyílt levél ügyében – Megfenyegették a budaörsi pedagógusokat

Nyílt levél Orbán Viktornak – 273 budaörsi pedagógus követelése

 

(Budaörsi Infó)

 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.