Parkolási korlátozás lesz mától csütörtökig a Szabadság út központi részén

(Budaörs, 2019. április 23. – Budaörsi Infó) 2019. április 23-án parkfenntartási munkákat végeznek Budaörs főútja mentén. A munkavégzés ideje alatt a szervizút szalaggal körbekerített parkolóhelyeit szabadon kell hagyni!

 

 

A Szabadság út mindkét oldalának a Kisfaludy-Petőfi utca és a Károly király utcai körforgalom közötti, valamint a Jókai Művelődési ház előtti szakaszán 2019. április 23. 07.00 órától április 25-én 18.00 óráig parkfenntartási munkavégzés lesz.

Az utat szegélyező sávban a téli szóróanyaggal szennyezett talajréteget kitermelik, helyére friss termőföldet terítenek, hogy az egynyári virágok jó minőségű talajban növekedhessenek.

 

 

parkolasi_zona_parkolas5

 

Tekintetbe véve, hogy a munkavégzés forgalmas útszakaszon történik, törekszenek a kivitelezők arra, hogy az autós forgalmat lehetőleg ne akadályozzák, ezért az anyagmozgatáshoz a szervizút parkolóhelyeit veszik igénybe, a lehető legrövidebb ideig.

 

 

posta_budaors_2018okt3_szabadsag_ut

 

Fontos, hogy a szervizút szalaggal körbekerített parkolóhelyeit az autók biztonsága és a zavartalan munkavégzés érdekében szabadon kell hagyni!

 

 

(Budaörsi Infó/budaors.hu)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.