Futóverseny miatt lezárásokra kell készülni a hétvégén Budapesten

A hétvégén rendezik meg a Telekom Vivicittá Városvédő Futás, ami miatt szombaton és vasárnap is forgalomkorlátozásokra kell készülni Budapesten – közölték a szervezők az MTI-vel.

 

A közlemény szerint szombaton a futamok főként a Margitszigetet érintik, ezért lezárják a központi utat 6 és 17 óra között.

Forgalmi változásokra kell számítani az Árpád hídon, a Népfürdő utcán, a Jászai Mari téren, a pesti alsó rakparton (a Széchenyi István tér és Népfürdő utca között) és a Margit hídon 14.50 és 16 óra között.

Vasárnap is lezárják a margitszigeti központi utat 6 óra és 17 óra között, de 8.50-től 14.30-ig forgalmi változásokra kell számítani a Margit hídon, a Széchenyi István téren, a Lánchídon, az Alagút utcában, az Attila úton, a Fő utcában, a Bem rakparton, a Pázmány Péter sétányon, a Műegyetem rakparton, a Szabadság hídon, a Fővám téren, a Jászai Mari téren és az újpesti rakparton.

Hozzátették, hogy 7 óra és 10.30 között lezárják a budai alsó rakpartot (az Üstökös utca és Pázmány Péter sétány között), illetve 7 óra és 14 óra között a pesti alsó rakpartot.  mti

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.