A hónap tehetsége: Schwáb Robin

(Budaörs, 2019. január 17 – Budaörsi Infó) A fiatal tehetségeket felvonultató cikksorozatunk tovább folytatódik. Január hónapban Schwáb Robin fotóit tekinthetik meg a Városi Ifjúsági Klubban! Megéri megnézni! 

 

 

Korábbi cikkünkben már olvashattak Schwáb Robinról. 2017 májusában volt első fotókiállítása a Városi Ifjúsági Klubban.

 

1_05_wanted_robin (4)

1_05_wanted_robin (6)

 

Jelenleg 18 éves  és Biatorbágyon él a családjával. Végzős diák a budaörsi Szent Benedek Gimnáziumban.

2013 nyarán részt vett egy fotós táborban, ahol jobban megismertették vele a fotózás alapjait. A tábor végén nagymamájától megkapta élete első saját fényképezőgépét, amivel kitapasztalhatta a fotózás rejtelmeit.

 

robin19

 

“2016-ban tettem szert az első tükörreflexes (DSLR) fényképezőgépre. Itt már nagyobb lépést tettem, mivel több lehetőség tárult fel előttem. 15 évesen kezdtem el videókat nézni a Photoshop használatáról, hogy hogyan kell használni, és elsajátítottam az évek alatt.

Nagyon sok fotózásban volt részem az elmúlt néhány évben (portrék, rendezvények, állat, fesztiválok, esküvők és jegyes fotózások).

A fotózás számomra nem csak egy pillanat rögzítése, ennél sokkal több! Szeretem megmutatni az embereknek azt, hogy amit a társadalom hibának lát bennük, azok NEM HIBÁK, hanem lehetőségek!

robin19_2

Mindenkinek megvan a saját szépsége, és szeretek olyan képeket készíteni, hogy ha megmutatom azokat az alanynak, akkor magába is észrevegye azt a szépséget, amit megláttam benne vagy amit még nem vett észre magában. Ennél fontosabb számomra nincs a fotózásban mint hogy boldogságot szerezzek másoknak.

robin19_3

Szeretném megköszönni a családomnak, barátaimnak és tanáraimnak, hogy támogatnak mindenben és, hogy lehetőségeket adnak számomra, amiből csak tovább fejlődöm. Nem utolsó sorban szeretném megköszönni a Budaörsi Városi Ifjúsági Klub vezetőjének és munkatársainak, hogy második alkalommal állíthatom ki a képeimet itt.”

 

robinkiallitas

 

Továbbá sikeres munkát kívánunk! 

 

A képeket egy hónapon keresztül lehet megnézni a Károly király utcában. 

 

 

(Budaörsi Infó)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.