Új helyszínen a Budaörsi Infó jubileumi kiállítása

(Budaörs, 2018. október 29. – Budaörsi Infó) Tíz évvel ezelőtt jött létre a Budaörsi Infó. A jubileum alkalmából 2018. októberében egy rendkívüli kiállítással leptük meg a budaörsieket a budaörsi Városházán. Vándorkiállításunk következő helyszíne a PostART. Megéri megnézni! 

 

 

A kiállítást 2018. október 1-től 19-ig lehetett megtekinteni a Városházán, amely az elmúlt évtized eseményeit foglalja össze.

 

budaorsiinfokialliatas18 (3)

 

A képek jelenleg a PostART-on vannak, utána a Városi Ifjúsági Klubba, a Jókai Művelődési Központba, majd pedig a Lakótelepi Közösségi Házba kerülnek.

Budaörsi Infó és a Budaörsi Infó Online a budaörsieknek szólnak, de a budaörsiekről is a külvilág számára. Nyomtatott újságunk havonta 10.000 példányban jut el a postaládákba ingyenesen, az online verzió tartalma pedig naponta többször is frissül.

Az elmúlt 10 évben a Budaörs Város Önkormányzatának támogatását is bíró lapunk nagyban segítette a budaörsiek mindennapi informálódását és kivette a részét a kulturális, közösségépítő és karitatív programokból is.

Ezekről és más eseményekről is láthatnak képes anyagot a Városháza aulájában. Formális kiállításmegnyitót nem tervezünk, beszéljenek helyettünk a képek.

 

Tekintsék meg újságunk címlapjait és fotóinkat Budaörs elmúlt tíz évének sajtótörténeti pillanatairól. Történetünk összeforr a városéval.

Ne felejtsék el a kiállítást 2018. október 29-től november 25-ig lehet megtekinteni a PostART-on.

 

 

18_postart_budaorsiinfokiallitas (5)

 

18_postart_budaorsiinfokiallitas (4)

 

18_postart_budaorsiinfokiallitas (3)

 

18_postart_budaorsiinfokiallitas (2)

 

18_postart_budaorsiinfokiallitas (9)

 

18_postart_budaorsiinfokiallitas (8)

 

18_postart_budaorsiinfokiallitas (7)

 

18_postart_budaorsiinfokiallitas (6)

 

18_postart_budaorsiinfokiallitas (10)

 

18_postart_budaorsiinfokiallitas (1)

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.