Eltűnt három kiskorú, köztük egy kétéves fiú egy budapesti gyermekotthonból

Eltűnt három kiskorú, köztük egy kétéves kisfiú egy budapesti gyermekotthonból, megtalálásukhoz a rendőrség a lakosság segítségét kéri.

 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) honlapjára vasárnap feltett közlemény szerint a 14, a 10 és a kétéves fiú szombaton távozott az intézményből, azóta nem adtak életjelet magukról, a felkutatásuk eddig eredménytelen volt.

Eltűnésük ügyében a BRFK XVII. kerületi Rendőrkapitánysága körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 14 éves Bóni Sándor Imre, a 10 éves Bóni Róbert Viktor és a 2 éves Sándor Béla Ármándó eltűnése ügyében.

A fiúk 2018. október 13-án egy fővárosi gyermekotthonból ismeretlen helyre távoztak, azóta életjelet nem adtak magukról, a felkutatásukra tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

eltunt_gyerekek_rendorseg

Bóni Sándor Imre körülbelül 164 centiméter magas és rövid fekete hajú fiú. Eltűnésekor fekete mellényt és fekete rövidnadrágot viselt.

Bóni Róbert Viktor körülbelül 150 centiméter magas és fekete hajú fiú. Eltűnésekor piros-kék kabátot és khaki színű nadrágot viselt.

Sándor Béla Ármándó eltűnésekor khaki színű kabátot és kék nadrágot viselt.

 

A rendőrkapitányság arra kéri a lakosságot, hogy aki a képen látható fiúkat felismeri, tartózkodási helyükről vagy eltűnésük körülményéről információja van, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható +36 80 555 111 “Telefontanú” zöldszámon, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.