Újra bajnoki döntőt szeretne vívni a Budaörsi Sport Club női asztalitenisz csapata

(Budaörs, 2018. június 1. – Budaörsi Infó) A Pergel Szandra, Fazekas Mária, Nagyváradi Mercédesz és Varga Tímea alkotta csapat számára egyetlen feladat maradt még a hosszú 2017/2018-as szezon végén. A magyar bajnokság legmagasabb osztályában, az Extra Ligában ezen a hétvégén Szekszárdon kerül megrendezésre a bajnoki címet és a helyezéseket eldöntő Négyes Döntő, a Final Four.

 

 

A Budaörsi 2i SC második helyezést ért el a bajnokság alapszakaszában, ezzel kvalifikálta magát a Négyes Döntőre, ahol a szombati elődöntőben az Erdért SE csapatával mérkőzik meg.

A csapat, az edzők és a sportvezetők is reális célként tűzik ki, hogy az Erdért legyőzésével csapatunk 2015 után újfent bajnoki döntőt játsszon.

A másik elődöntőben a hazai pálya előnyét is élvező és a Négyes Döntő toronymagas esélyese, az idegenlégiósokkal felálló Szekszárd AC az Orosházi ASE-val találkozik.

Az országos szövetség 2015 óta rendezi oly módon a csapatbajnokságot, hogy az Négyes Döntővel érjen véget. A BSC számára a 2015-ös Final Four örökre emlékezetes marad, hiszen ott a budaörsi csapat tagjai lettek a bajnokok, és 2011 és 2013 után a 3. magyar bajnoki címüket ünnepelték.

Az előző két bajnokságot a Szekszárd csapata nyerte, a Budaörsi 2i SC mindkétszer harmadik helyezést ért el.

A női csapat 2010 óta megszakítás nélkül érmesként fejezi be az adott bajnoki szezont. Az éremszerzés most is alapvető elvárás, de hiszik hogy bajnoki döntőt játszhatnak vasárnap délután.

 

 

Program

 

Június 2. szombat:

15:00 óra: bajnoki elődöntő: Budaörsi 2i SC-Erdért SE

 

Június 3. vasárnap:

10:00 óra: bajnoki bronzmérkőzés (az elődöntők vesztesei)

15:00 óra: bajnoki döntő: az elődöntők győztesei

 

Helyszín: Szekszárd Városi Sport-és Szabadidőközpont (Szekszárd, Keselyűsi u. 1-3.)

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.