Autópálya matrica kedvezménnyel

(Budaörs, 2018. január 13. – Budaörsi Infó/Kiszámoló) Január 31-ig meg kell venni az új (megyei) autópálya matricákat, mert csak addig érvényes a tavalyi éves matricák. Ha már pénzt kell erre költeni, itt van három lehetőség, hogy némileg csökkentsd a költségedet.

 

 

Ha most veszel az Auchan vevőszolgálatánál éves matricát, a megyei matricák után 10×500 forintos kedvezménykupont kapsz, országos matrica után 80×500 forintot.

A dolog szépséghibája, hogy tízezer forintonként egy kupont tudsz felhasználni és azt is csak február végéig.

Az nem túl elegáns dolog, hogy veszel egy kétszázezres tévét a kuponokkal és visszaviszed a vevőszolgálatra, ahol bármeddig levásárolható ajándékkártyában adják vissza az árát.

Mi inkább bevásárlunk olyan akciós termékekből, amik tényleg jó áron vannak és úgyis felhasználjuk őket pár hónapon belül. Az akció részletei itt.

Másik lehetőség a magán e-autopalyamatrica.hu oldal, ahol most egy egymilliós balesetbiztosítást és baleseti rokkantsági biztosítást (plusz kórházi ápolás és csonttörés) adnak ajándékba, ami fél évig érvényes. Ennek értéke kb. 283 forint, legalábbis az az árajánlat alapján, amit az egyesület kapott egy másik biztosítótól.

Harmadik lehetőség, hogy a feltöltős mobiltelefonodat töltöd fel bónuszokért, majd az egyenlegből veszel autópálya-matricát. Ekkor a bónusz a nyereményed (például 1 GB internet és/vagy ingyen percek), a plusz költséged viszont az, amit a szolgáltatód felszámol a vásárlásért.

 

(Budaörsi Infó/Kiszámoló)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.