Kössünk sálakat a fák köré Budaörsön!

(Budaörs, 2017. december 8. – Budaörsi Infó) Rendhagyó akcióhoz csatlakozott ismét a budaörsi Kortárs segítő csoport. Nemrég arról olvashattak, hogy kedves üzenetekkel ragasztották tele a várost, most pedig arra kéri a lelkes kis csapat a budaörsieket, hogy a régi sálaikat tekerjék Budaörs utcáin a fákra. 

 

 

Bakai Gyöngyiről és a budaörsi Mi- Másért Kortárssegítő Csoportjáról már korábban olvashattak hírportálunkon. Most ismét akcióba lendültek. Felhívásukban arra kérik a budaörsieket, hogy régi sálakat, pulóvereket tekerjenek az utcán a fákra, villanyoszlopokra.

“Ezeket a sálakat, pulóvereket hajléktalan embereknek szánjuk, akik védtelenül ki vannak téve a kegyetlen téli hidegnek. A meleg sálakat bárki ingyen elviheti, hogy védekezzen a dermesztő hőmérsékletek ellen.

“Kérlek, vigyél magaddal, hogyha fázol! Melegedj fel! Minden jót neked!”

Ezek, vagy hasonló kedves a feliratok szerepeljenek a sálakon, melyeket azzal a céllal rakunkk ki, hogy az ünnep azoknak is hozzon valami jót, akiknek a legnagyobb szükségük van rá.

Mi a budaösi Mi – EgyMásért Kortárssegítő Csoport tagjaival elindítjuk Budaörsön ezt a kezdeményezést.

Csatlakozzatok minél többen! Tegyük színessé Budaörsöt az Advent idejére (is), meleg érzésekkel, együttérzéssel, gondoskodással.”

Az akció időtartama: 2017. december 11-től december 22-ig.

 

Ha tehetik csatlakozzanak önök is! 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.