Ingyenes szilveszteri felkészítő tréning kutyásoknak

(Budaörs, 2017. december 8. – Budaörsi Infó) A kutyások részére egyedülálló és nagyon hasznos, ingyenes szilveszteri felkészítő tanfolyamot szerveznek Budaörsön.

 

 

A felkészítő tréning Budaörsön, Nyakas Gábor kutyaviselkedési szakértő és dog coach vezetésével, 2017. december 17-én 10 órakor kezdődik.

Számos kutyának a szilveszteri ünneplés jelenti a legijesztőbb és legnagyobb stresszel járó időszakot. Az állatok érzékeny hallását és idegrendszerét rendkívüli módon zavarhatják az erős fény- és hanghatással járó tűzijátékok és egyéb pirotechnikai eszközök, azonban figyelmességgel és óvintézkedésekkel megelőzhetjük a kutya elmenekülését, sérülését és az ijedtség okozta rohamait.

 

kutya_mano

 

Nyakas Gábor kutyaviselkedés-szakértő és tréner elméleti és gyakorlati tanácsokkal készíti fel a gazdákat és kutyáikat arra, hogy miként készüljenek fel az óévbúcsúztató ünnepre.

Nagyon fontos, hogy aki csak tudja, hozza el a kedvencét, akit letesztelnek majd, és ha szükséges, hatékony javaslatot adnak a viselkedésének kezelésére.

A foglalkozáson csak teljesen egészséges, nem tüzelő, agressziót sem emberrel, sem állattal szemben soha nem mutató, a meglévő kötelező védőoltásokkal és oltási könyvvel rendelkező kutyusok vehetnek csak részt.

(Jutalomfalat, kutyaszemetes zacskó minden résztvevőnél legyen.)

 

Jelentkezés: előzetes regisztráció alapján: dr.rex@yahoo.com e-mail címen.

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.