A Gróf Bercsényi Zsuzsanna Városi Könyvtár aktuális ajánlata

(Budaörs, 2017. november 29 . – Budaörsi Infó) A budaörsi Gróf Bercsényi Zsuzsanna Városi Könyvtár aktuális ajánlatát a cikkünkben olvashatják.

 

 

A Városi Könyvtár aktuális ajánlata:

1. J. R. dos Santos: Vaticanum

2. Catharina Ingelman-Sundberg: Rablás uzsonnára

3. S. K. Tremayne: Fagyos ikrek

4. Lauren Fern Watt: Egy kutya bakancslistája

5. Oravecz Lizanka – Orosz Ildikó: Lizanka

6. Indonézia ékkövei – Jáva, Bali

 

 

Lauren Fern Watt: Egy kutya bakancslistája

Ez az egyedülálló, bájos, hol mulatságos, hol pedig szívbe markoló történet a legjobb bizonyossága annak, hogyan inspirálnak minket négylábú társaink. Gizelle élete lenyűgözően szép lecke arról, amit a kedvenceink tanítanak nekünk: élvezzük a kalandokat, szeressünk feltétel nélkül, és váljunk olyan emberré, amilyenek szívünk mélyén mindig is lenni szerettünk volna.

Lauren magával viszi termetes, angol masztiff kutyáját a főiskolára, majd később első, aprócska New York-i lakásába is – mert Gizelle nemcsak egy kutya, hanem lakótárs, lánytestvér, a legbizalmasabb barát, futó- és étkezőpartner is.

Gizelle és Lauren együtt élik át az első szerelmet, az első munkahely kihívásait, a lány anyjának küzdelmeit a drog- és alkoholfüggéssel, és a nagyvárosban való felnőtté válás minden örömét és nehézségét. Ám Gizelle váratlanul megbetegszik, és Laurennek hirtelen szembesülnie kell azzal, hogy leghűségesebb társa élete nem tart örökké. Készít egy bakancslistát, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a számukra hátralévő közös időből…

 

kutyabakancslista

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.