BSC Asztalitenisz Szakosztály -Tizenötödik szezon a nemzetközi kupában

(Budaörs, 2017. november 24. – Budaörsi Infó) A Budaörsi Sport Club Asztalitenisz Szakosztályának női csapata 2003 óta, zsinórban 15. alkalommal vehet részt az ETTU (Európai Asztalitenisz Szövetség) által kiírt Nemzetközi Kupákban.

 

Ilyen hosszú, megszakítás nélküli sorozat manapság egyedülálló a magyar asztaliteniszben, és különleges az európai klub asztalitenisz életben is. A nemzetközi kupákban történő induláshoz az elmúlt 14 magyar csapatbajnoki szezonban az első 6 helyen kellett végeznie a női csapatnak.

A Budaörsi 2i SC legszebb eredményei az elmúlt 14 szezon alatt a Bajnokok Ligája döntőjébe jutás és az ETTU Kupa negyeddöntős hely.

A 2017/2018-as szezonban a főtábla első fordulójában a Budaörsi 2i SC ellenfele a spanyol CTT Balaguer Villart Logistic csapata.

Az első mérkőzésre november 25-én, idegenben kerül sor, a visszavágó december 16-án, szombaton 11:00 órakor kerül megrendezésre a Városi Sportcsarnokban, a mérkőzés előtt 10:40-kor rövid ünnepséget tartanak, ahol köszönteni szeretnék azokat, akik a 15 év nemzetközi kupa szerepléseinek fontos résztvevői voltak.

A cél, hogy idén is a lehető legeredményesebben képviseljék Budaörs Városát nemzetközi szinten is, a két mérkőzés alapján szeretnék kivívni a továbbjutást a következő fordulóba.

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.