Kábítószer-kereskedőket fogott el a rendőrség

Kábítószer-kereskedőket fogott el a rendőrség, S. Gergő és négy társa ellen kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt folytatnak nyomozást. A férfiakat őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásukra.

 

A rendőrség honalapján szerdán megjelent információk szerint S. Gergő irányításával Budapesten több hónapja terjesztettek Szerbiából csempészett marihuánát. A kábítószert hetente több alkalommal, 7-10 kilós mennyiségekben szállították szerbiai futárok csempészésre átalakított gépjárművekben Magyarországra.

A rendőrség hétfőn délelőtt egy IX. kerületi lakóház mélygarázsában a kábítószer átadásakor érte tetten P. Csaba szerb-magyar kettős állampolgárt és V. Zsoltot. Ezzel egy időben a drog deponálására szolgáló lakásban elfogták a bűnözői csoport vezetőjét, S. Gergőt, valamint bűntársát, T. Sándort. A rendőri intézkedés elől menekülve, a lakás ablakából kiugrott a bűnszervezet ötödik tagja, K. Károly, akit a lakóház udvarán fogtak el.

A mélygarázsban elfogott férfiaktól a rendőrök egy dobozban nyolc kilogramm növényi törmeléket foglaltak le, amely az előzetes vegyészszakértői vélemény szerint marihuána.

A nyomozók a férfiak lakásaiban házkutatásokat tartottak, amelyek alkalmával további két kilogramm marihuánát, digitális mérlegeket, fóliázógépeket, illetve egy engedély nélkül tartott gáz-riasztó fegyvert találtak és foglaltak le. A rendőrök lefoglalták továbbá a P. Csaba, illetve S. Gergő tulajdonában lévő két nagy értékű luxus személygépkocsit is.

 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.