A Budaörsi NŐ 2018-ban is!

(Budaörs, 2017. november 22. – Budaörsi Infó) 2018-ban negyedik alkalommal kerül megrendezésre a nagy sikerű A Budaörsi NŐ fotókiállítás és díjátadó Budaörsön.

“Fantasztikus emberek között élük,
ismerjük meg őket egy kicsit jobban
.”

Idén ismét különleges meglepetéseket ígérnek a szervezők. A megszokottakhoz híven, nőnapkor, 2018. március 8-án, 18 órakor kerül sor A Budaörsi NŐ fotókiállítás megnyitó ünnepségére a Városháza aulájában.

 

budaorsino2017 (17)

 

Minden évben 10 olyan budaörsi nő tablója kerül kiállításra, akiknek élete, munkássága példaértékű. Ez idén sem lesz másként, viszont most is egy kis különlegességet csempészett az ötletgazda, Májer MSE a rendezvénybe. Idén minden budaörsi nő számára nyitott a kiállítás. Bárkinek a portréja szerepelhet a kiállított képek között.

“Február 30-ig fotónapokat szervezek, ahol bárki beállhat az objektívem elé, és készítek róla egy portrét, amit a Városházán láthat viszont. Ezek az elkészült fotók közül emelem ki majd a kiállítás során a kiválasztott 10 budaörsi nőt.

A fotónapok mindig hétfőnként lesznek. Az első 2017. november 6-án, 11-től 18 óráig.

További fotónapok: november 13., 20., 27.

 

2016abudaorsinomegnyito10

 

Aki szeretne részt venni rajta, annak jelentkeznie kell a abudaorsino@gmail.com e-mail címen. A fotónapoknak köszönhetően A Budaörsi Nők sem fognak tudni róla az utolsó pillanatig, hogy ők a kiválasztottak.”

 

Hogyan kerül kiválasztásra idén a 10 Budaörsi Nő?

„Idén is, mint a korábbi években ajánlásokat lehet küldeni a fent megadott e-mail címre. Aki ismer olyan lányt, anyát, nagymamát, aki megérdemelné, hogy megkapja ezt az elismerő címet, annak csak annyi dolga van, hogy ír nekem egy e-mailt egy rövid indoklással.

A beérkezett ajánlásokból kerülnek kiválasztásra A Budaörsi Nők, az alapján, hogy ki illik leginkább ennek a projektnek a szellemiségébe.”

 

budaorsino2017 (3)

 

Jövőre is egy jótékony célt is támogatnak a szervezők a kiállítással.

Amennyiben szeretnék segíteni a szervezők munkáját, vagy szívesen támogatnák a projektet, vegyék fel a kapcsolatot A Budaörsi Nővel a abudaorsino@gmail.com e-mail címen, vagy a +36/70-285-5287-es telefonszámon.

Mindenkit nagy szeretettel várnak Budaörs egyik legkülönlegesebb rendezvényére!

 

budaorsinoplakat18

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.