November 23-án ismét gyermekjogi fogadóóra a Városházán

(Budaörs, 2017. november 20. – Budaörsi Infó) Új, úttörő jellegű szolgáltatásként havonta fogadóórát tart a Városházán a Hintalovon Alapítvány, ahol a civilszervezet ügyvédje gyermekjogokkal összefüggő kérdésekben nyújt segítséget a budaörsieknek. A következő fogadóóra időpontja: november 23-a, 14:00 – 18:00. Az alapítvány által működtetett Gyermekjogi Központ telefonos elérhetősége: 20 408-6119. 

 

 

2017. november 23-án, 14 órától ismét fogadóórát tart a Városházán a Hintalovon Alapítvány. A civilszervezet ügyvédje gyermekjogokkal összefüggő kérdésekben nyújt segítséget a budaörsieknek.

Hintalovon Alapítvány 2015-ben jött létre, elismert gyermekjogi és gyermekvédelmi szakemberek közreműködésével. A szervezet alapítója dr. Gyurkó Szilvia, az UNICEF Magyarország korábbi gyermekjogi igazgatója, aki 2005 és 2012 között az Országos Kriminológiai Intézet tudományos munkatársa volt.

Az alapítvány 2016 óta mintegy 20 ügyvéd közreműködésével díjmentesen nyújt segítséget a hozzájuk forduló családoknak, gyerekeknek, gyermekvédelmi szervezeteknek.

A fogadóórákon 3 fő vesz részt: egy alapítványi munkatárs, egy ügyvéd és egy adminisztrátor.

 

Helyszíne a Polgármesteri Hivatal első emeleti, 139-es tárgyalója.

 

Bejelentkezés a gyermekjog@hintalovon.hu e-mail címen lehetséges, de a szolgáltatást előzetes bejelentés nélkül is igénybe lehet venni.

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.