A Gróf Bercsényi Zsuzsanna Városi Könyvtár aktuális könyvajánlata

(Budaörs, 2017. október 12 . – Budaörsi Infó) A budaörsi Gróf Bercsényi Zsuzsanna Városi Könyvtár aktuális könyv ajánlatát a cikkünkben olvashatják.

 

 

A Városi Könyvtár könyv könyvajánlója a felnőtt részleg újdonságaiból:

1. Kiss Sándor: Japán vonzásában
2. Orhan Pamuk: Cevdet Bey és fiai
3. Booton Herndon: A fegyvertelen katona
4. Sarah Andersen: Puha boldog puffancs
5. Kevin Leman: Péntekre új tinédzser
6. Paula Hawkins: A víz mélyén

 

Paula Hawkins: A víz mélyén:

A várost átszelő folyóból holtan húznak ki egy fiatal nőt. Néhány hónappal korábban egy sérülékeny tinédzser lány végezte ugyanott, ugyanígy. Előttük évszázadokon át asszonyok és lányok hosszú sora lelte halálát a sötét vízben, így a két friss tragédia régen eltemetett titkokat bolygat meg – és hoz felszínre.

Az utolsó áldozat árván maradt, tizenöt éves lányának szembe kell néznie azzal, hogy félelmetes nagynénje lett a gondviselője, aki most kényszeredetten tér vissza oda, ahonnan annak idején elmenekült, és ahová szíve szerint soha nem tette volna be újra a lábát. A folyóparti ház eresztékei éjjelente hangosabban nyikorognak, a fal tövében susogó víz kísérteties neszekkel tölti meg az egyébként zavartalan csendet.

A lány a vonaton című regényhez hasonlóan PAULA HAWKINS újabb története is megállíthatatlanul sodorja az olvasót a végkifejlet felé, bizonyítva, hogy az írónő nagy ismerője a női léleknek és az emberi ösztönöknek.

 

vizmelyen

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.