“Földhányásra” hívja a Magyar Kétfarkú Kutya Párt budaörsi csoportja a helyieket (videó)

(Budaörs, 2017. április 28. – Budaörsi Infó) 2017. április 27-én 18 órakor tartotta meg az első helyi Magyar Kétfarkú Kutya Párt sajtótájékoztatóját Budaörsön a Máriavölgy utcában.

 

 

2017. április 22-én hivatalosan is megalakult az Magyar Kétfarkú Kutya Párt budaörsi szervezete MKKP-Budaörs néven. A csoport első alkalommal hívta sajtótájékoztatóra a budaörsi médiát az elhíresült Máriavölgy utcai, két éve félbemaradt építkezés helyszínére.

 

ketfarkukutya_sajtotajekoztato_17_04_27 (3)

 

Betlehem Csaba, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt budaörsi vezetőjének a helyszínen elhangzott beszédét betűhíven közöljük:

 

ketfarkukutya_sajtotajekoztato_17_04_27 (4)

Betlehem Csaba

 

Erről a rusnya tájrombolásról hosszan nem fogok beszélni, itt van most már két éve, a kisvárosunk nemes lokálpatriótái, jó lakói, a zemberek egyöntetűen utálják.

A helyzet az, hogy lehetne visszatemetni, helyreállítani a hegy eredeti állapotát de az Érdi Nagyon-nagyon fontos járási éphatóság nem teszi meg, pedig az építtető költségén lehetne rendezni .

Helyi lakosként visszatetsző semmittevésnek gondoljuk, hogy a helyi jó pedigréjű, joviális, körmönfont,kígyónyelvű, snájdig öltönyös politikusok ide jönnek kb félévente felháborodni: ez nekünk meglehetősen haszontalannak tűnik. Az egymásra mutogatás, vádaskodás még nem épített -vagy mint most-temetett be semmit. Ezért, hogy a haszontalanságnak még a látszatát is kerüljük, meg a régi piréz mondás szerint nem elég hasznosnak lenni, annak is kell látszani, szóval, hogy lássák a szomszédaink, barátaink, nemes ellenfeleink, hogy van azért budaörsön olyan tökös politikai erő, aki a rém unalmas szájkaratén kívül is képes tevékenyen tenni a kisvárosért:

A Kétfarkú Kutya Párt ezúton szeretné megkérni Budaörs város érdemes lakóit, barátainkat, a helyi politikusokat, hogy MINDENKI HOZZON EGY ZSÁK FÖLDET és vegyenek részt velünk, együtt, közösen 2017.május 14-én, vasárnap délután 6-kor a BUDAÖRSI KŐHEGYI NAGY FÖLDHÁNYÁS eseményen.

 

ketfarkukutya_sajtotajekoztato_17_04_27 (5)

 

Úgy gondoljuk, hogy összefogással, felelősen, közös erővel mi magunk, itt élő kis és nagyemberek meg tudjuk oldani a hivatalok helyett is az otthonunk, városunk, imádott Budaörsünkkel történt  hatalmas gazságnak a kijavítását.

Ne várjunk otthon, ne a facebook-on háborogjunk, hanem minimális melóval, 30000-en oldjuk meg a problémát.

Mi a helyi, budaörsi Kétfarkú Kutyás galeri a problémákat a magunk olcsó eszközeivel megpróbáljuk megoldani.

 

ketfarkukutya_sajtotajekoztato_17_04_27 (2)

 

Várunk mindenkit, jöjjenek el, jó buli és hasznos cselekvés lesz egy remélhetőleg szép májusi vasárnap délután.

Köszönjük idejüket, további szép estét kívánunk Önöknek, hoztunk egy zsák földet a kertünkből és mi most elkezdjük a munkát és megkezdjük a hegy helyreállítását.

Ne feledjék, két hét múlva, Május 14., vasárnap, 18 óra!

 

 

 

 

ketfarkukutya

 

ketfarkukutya_sajtotajekoztato_17_04_27 (1)

 

(Budaörsi Infó)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.