Közel ötszázezer forint gyűlt össze a Nőnapi Jótékonysági Bálon

(Budaörs, 2017. március 13. – Budaörsi Infó) 2017. március 8-án volt A Budaörsi NŐ fotókiállítás megnyitója, amit március 11-én egy Nőnapi Jótékonysági bállal zártak. 

 

 

2015-ben rendezték meg először A Budaörsi NŐ fotókiállítást. Idén harmadik alkalommal készültek fotók budaörsi hölgyekről, és kerültek bemutatásra a Városházán.

 

budaorsino2017 (17)

 

A kiállított képekre két napig lehetett licitálni, és a befolyt összeget a szervezők idén ismét jótékony célra ajánlották fel, méghozzá a Budaörs Városi Önkéntes Tűzoltó Egyesület és a Budaörsi Mentőállomás javára.

 

budaorsino2017 (287)

 

A képek elárverezése – bár kevés idő volt rá -, mégis sikerrel zárult. Minden kép elkelt, így több mint százezer forint került bele a jótékonysági alapba.

A pénz átadására a bálon került sor, ahol a támogatói jegyekkel és a tombolával együtt összesen 444 500 Ft gyűlt össze. Ezt az összeget a két szervezet eszközvásárlásra fordítja majd.

 

21

 

A bálon két elismerő kitüntetésre is sor került, azonban most nem hölgyeket, hanem két urat jutalmaztak meg. A Budaörsi Mentőállomás részéről Bucsai Béla kapott emlékplakettet az állomáson közel 10 éve végzett kiemelkedő munkájáért, a tűzoltóság részéről pedig Hodut János tűzoltóparancsnok részesült elismerésben áldozatos munkájáért.

 

13

Hodut János

 

 

jotekonysagibal

Bucsai Béla (jobbra)

 

A két kitüntetett tiszteletére a budaörsi tűzoltók egy meglepetéstánccal készültek, ami nagy sikert aratott a közönség körében. A táncot a 2016-ban Budaörsi NŐ címmel kitüntetett Vissy Anna tanította be.

 

10

 

 

Az est folyamán fellépett a Budaörsi Fúvószenei Egylet, az Ittésmost Társulat, valamint a Mátrix zenekar.

 

4

 

7

 

15

 

Az estet hajnalig tartó bulizás zárta. Aki ott volt nem csak jól érezte magát, hanem egy nemes ügyet is támogatott.

 

3

 

19

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.