Szerdán kiderül, hogy kik lesznek az idei Budaörsi NŐk

(Budaörs, 2017. március 6. – Budaörsi Infó) A Budaörsi NŐ fotókiállításról már többször olvashattak hírportálunkon. Legutóbb azt árultuk el önöknek, hogy ki az egyik idei kiválasztott. 2017. március 8-án 18 órakor fény derül a többi névre is. Megéri megnézni! 

 

 

A Budaörsi NŐ fotókiállítást 2015-ben rendezték meg először. A kiállítás célja, hogy felhívja a figyelmet azokra a budaörsi nőkre, akik értünk, budaörsiekért dolgoznak. Életük, munkásságuk példaértékű.

 

2016abudaorsinomegnyito10

 

A szervezők célja egy olyan közösség kialakítása, amely aktívan közreműködik a helyi jótékonysági programok megvalósításában, felkarolja, és segíti a leendő Budaörsi NŐ-ket.

Az elmúlt években március 8-án, nőnapkor, 10 hölgyet mutattak be a budaörsi Városháza aulájában egy fotókiállítás keretén belül.

 

2016abudaorsinomegnyito

A Budaörsi NŐ 2016.

 

A kiállított képeket minden évben elárverezték. A befolyt összeget 2015-ben a Budaörsi Mentőállomásnak ajánlották fel, a második évben  a Babagenetika mozgalomnak.

 

budaorsino_atado2016 (2)

 

Idén a Budaörs Városi Önkéntes Tűzoltó Közhasznú Egyesület, és a Budaörs és Kistérsége Mentéséért Alapítvány eszközvásárlását segítik vele.

A kiállítást március 11-én egy különleges Nőnapi Jótékonysági Bállal zárják a PostART-on.

 

jotekonysagibal

 

A kiállítás idén is tartogat majd néhány meglepetést. A Buda Környéki Televízió műsorából az is kiderül, hogy milyen technikával készültek a képek.

 

 

 

A program kiemelt médiapartnere a Budaörsi Infó.

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.