Lakossági fórum lesz a Városházán

A helyi építési szabályzat módosításáról rendez lakossági fórumot a Főépítészi Iroda 2017. január 23-án a Városháza Nagytermében. A módosításhoz kapcsolódó lakossági véleményezés korábban meghirdetett határidejét január 23-áról február 10-éig meghosszabbították.

 

 

Időpont: 2017. január 23. (hétfő) 17 óra

Helyszín: Budaörsi Városháza Nagyterme (Budaörs, Szabadság út 134. 2. emelet)

 

A dokumentáció teljes anyaga megtekinthetők a város honlapján www.budaors.hu a „Főépítészi Iroda és Építési Szolgáltató Pont” gyorslink „Településrendezési eszközök és településfejlesztési tervezések, véleményeztetések dokumentumai” fül alatt.

A tervet papír alapon is megtekinthetik a hivatal nyitvatartási- és ügyfélfogadási idejében a Főépítészi Irodán. Továbbá a tervvel kapcsolatban szakmai egyeztetésre, személyes tájékozódásra is lehetőséget biztosítunk a Hivatal Főépítészi Irodáján, ügyfélfogadási időben. Az elkészült tervezettel kapcsolatban felmerülő írásos javaslataikat és  észrevételeiket a foepitesz@budaors.hu e-mail címre 2017. február 10-ig várják.
A megküldött javaslatokat, kérdéseket a lakossági fórum keretében közösen vitatják meg a helyszínen felmerülő kérdésekkel együtt.
(Forrás: budaors.hu)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.