Idén még nem, jövőre pedig csak részben fizetteti meg a kereskedelmi csatornák programdíját a Magyar Telekom

Idén még nem emeli TV szolgáltatásának havidíját a Magyar Telekom, jövőre pedig az RTL Klub és a TV2 által szedhető programdíjnak csak egy részét fizetteti meg, januártól a határozott és határozatlan idejű szerződéssel rendelkező ügyfelek havidíja bruttó 290 forinttal emelkedik – közölte a társaság hétfőn.

 

 

A vállalat felidézte, hogy a TV2 Média Csoport és az RTL Magyarország július 1-jétől szedhet díjat műsoraiért.

    A Telekom a nyári jogszabályváltozás miatt keletkező többletdíjnak csak egy részét hárítja át ügyfeleire.

    Ez a változás nem érinti a Telekom 2016. november 2-tól bevezetett új Szuper Családi HD televíziós csomagjának árát – közölték.

    A nagyobb kábelszolgáltatók közül a UPC Magyarország korábban azt közölte, hogy  ügyfelei szeptember végétől a kereskedelmi csatornák általános szerződési feltételeiben meghirdetett díjak feléért, bruttó 370 forintért érhetik el a két televízió műsorait.  Az áremelés a UPC hűségidős előfizetőit azonban nem érinti, amennyiben a későbbiekben érintené, arról az ügyfeleket időben tájékoztatja a társaság.

    A Digi Kft. november elsejétől bruttó 300 forinttal növelte a televíziós csomagok előfizetési díját a programdíjakra hivatkozva. Az emelés a határozatlan idejű szerződéssel rendelkező ügyfelekre vonatkozik, míg a határozott idejű szerződéssel rendelkező ügyfeleket a díjemelés a határozott idő végéig nem érinti.

 

MTI

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.