Örökös olvasójegyet ért a like

(Budaörs, 2016. szeptember 30. – Budaörsi Infó) 2016. szeptember 27-én a Városi Könyvtárban emléklappal köszöntötték Zanathy Ildikót, aki 500-dikként like-olta a könyvtár Facebook-oldalát. Ildikó a virágcsokor mellé egy örökös könyvtári tagsággal is gazdagabb lett. Gratulálunk!

 

 

Csabay Károly, a könyvtár igazgatója a Budaörsi Infónak elmondta, hogy van még néhány jó ötlet a tarsolyában. Amikor átvette a könyvtár vezetését, céljai között az egyik az volt, hogy elérjék a bűvös 500-as számot a közösségi oldalon.

„A jövőben szeretnék még jobb és több kapcsolati elemet tartalmazó együttműködést kialakítani az olvasóközönséggel. Keressük majd az év olvasóját, mondjuk, abban a formában, hogy jutalmazni fogjuk azt, aki a legtöbb könyvet vette ki az évben. Szeretnénk egy olyan közösségi színtér lenni, ahol ismerik egymást az emberek, és boldogan jönnek hozzánk eltölteni szabadidejüket.”

 

csabay_karoly_konyvtar

 

Zanathy Ildikótól, az 500-dik like-olótól megtudtuk, hogy az ő like-ja bizony nem véletlenül érkezett a közösségi oldalra.

„Amikor annak idején az általános iskolába jártam, akkor minden alkalommal elmentem a könyvesbolt előtt, ahol ki volt rakva Hieronymus Bosch-nak a hatalmas nagy kötete. Akkor az 500 Ft-ba került, ami irdatlan soknak számított. Anyu elküldött a postára, ami a könyvesbolttal pont szemben volt. 480 Ft-ot kellett befizetnem és tévedésből 20 helyett 520 Ft-ot kaptam vissza. Rövid tanakodás után bementem a könyvesboltba és megvettem a könyvet. Persze otthon elmondtam, mi történt, s anyám visszaküldött a postára egy ötszázassal.

Most, amikor ideköltöztem Budaörsre, itt a Városi Könyvtárban megtaláltam A gyönyörök kertje című könyvet. Ez egy olyan élmény volt számomra, hogy azonnal megnyomtam a tetszik gombot, hisz ez a régi emlék jutott róla az eszembe.”

 

Természetesen a könyvtár új közösségépítő játékairól is beszámolunk majd önöknek. Kövessék figyelemmel hírportálunkat.

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.