Semmi sem stimmelt

A budaörsi rendőrök egy 29 éves érdi férfit fogtak el. A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított eljárást egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt U. Péter 29 éves érdi lakos ellen.

 

A jelenlegi adatok szerint a gyanúsított 2016. szeptember 18-án 17 óra 45 perckor egy motorkerékpárral közlekedett Budaörs irányából Budakeszi irányába az 1. számú főúton, amikor a rendőrök intézkedés alá akarták vonni, azonban U. Péter a rendőri karjelzés ellenére nem állt meg, hanem tovább hajtott.

 

A 29 éves érdi férfit a járőrök végül egy budaörsi iparterületen fogták el. Az intézkedés során kiderült, hogy a gyanúsított a motorkerékpár vezetéséhez nem rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel, a járműnek pedig nem volt érvényes forgalmi engedélye és annak hátsó részére a rendszámtábla helyett egy matrica volt felragasztva, ez alatt pedig egy autóra kiadott rendszám volt.

U. Pétert a rendőrök a helyszínen elfogták és a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

 

A további eljárást ellene – szabadlábon hagyása mellett – a Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.