Halálos balesetet okozott

A budaörsi rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be az eljárást. Halálos közúti baleset okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Budaörsi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya S. Roland 37 éves lovászpatonai lakos ellen.

 

A férfi a jelenlegi adatok szerint 2016. február 22-én a késő esti órákban közlekedett az általa vezetett személyautóval az M1-es autópályán Budapest felől Bicske irányába. A 24500-as méterszelvényben hátulról nekiütközött egy személyautónak. Ezt követően mindkét jármű az árokba csapódott és felborult. A vétlen autó sofőrje a baleset következtében a helyszínen életét vesztette, egyik utasa a kórházba szállítást követően néhány nappal hunyt el, míg másik utasa az orvosszakértő véleménye szerint súlyos sérülést szenvedett.

 

A budaörsi rendőrök szakértők bevonásával folytatták a büntetőeljárást, melynek során gyanúsítottként hallgatták ki a 37 éves férfit. Az ellene folytatott eljárást a nyomozóhatóság a napokban lezárta, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.

 

20162009105927

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.