A Budaörsi Infó szeptemberi száma hamarosan a postaládákban

(Budaörs, 2016. szeptember 9. – Budaörsi Infó) A szeptemberi Budaörsi Infó nyomtatott számában minden fontosat megtalálnak, ami a közelmúltban Budaörsön történt, és nem csak! Megéri megnézni! 10.000 példányban minden hónapban!

 

 

Újságunk második oldalán arról olvashatnak, hogy Wittinghoff Tamás, Budaörs polgármestere visszaadta a Magyar Érdemrend Lovagkeresztjét.

Ugyanezen az oldalon bővebb információt találnak arról is, hogy Bíró Gyulát választották meg az év alpolgármesterének.

 

16_szeptember_budaorsiinfo_ujsag-10

 

Sokan nem is tudják, hogy Budaörs felett létezik egy olyan elhanyagolt állapotú installáció, ami repüléstörténeti jelentőségű, s mint ilyen nagyban öregbíthetné városunk hírnevét. Ennek járt utána a Budaörsi Infó. Nézzék meg a nyomozásunk eredményét a harmadik oldalon.

 

16_szeptember_budaorsiinfo_ujsag-1

 

A megszokottakhoz híven a Budaörsi Képes Hírmixben a negyedik és ötödik oldalon megtalálnak minden olyan fontosabb eseményt, ami júliusban és augusztus elején városunkban történt.

 

16_szeptember_budaorsiinfo_ujsag-2

 

A hatodik oldalon egy külföldi cserdiákról, Teramoto Nanamiról olvashatnak.  Nanami a Youth for Understanding nemzetközi szervezetnek köszönhetően egy budaörsi családnál fog lakni 10 hónapon keresztül.

 

16_szeptember_budaorsiinfo_ujsag-4

 

Ugyanezen az oldalon találnak egy rövid összefoglalót a budaörsi SWAMP együttes terveiről, és mesélnek a Szigetről is, ahol egyedüli budaörsi zenekarként felléptek.

 

16_szeptember_budaorsiinfo_ujsag-3

 

A hetedik oldalon Az ügyvéd válaszol sorozatunkat az online vásárlás rejtelmeivel folytatjuk tovább.

 

16_szeptember_budaorsiinfo_ujsag-5

 

Futópálya és kutyafuttató is épül a Kamaraerdőn. A további tervekkel kapcsolatos információt a lap alján található cikkünkben olvashatnak.

 

16_szeptember_budaorsiinfo_ujsag-6

 

Szeptemberi számunkból további érdekes és hasznos üzleti, gasztronómiai, iskolai és kulturális ajánlatokról tájékozódhatnak.

Megtalálják még a Városi Ifjúsági Klub októberi ajánlatát, valamint több álláshirdetést is találnak a cikkek alatt.

Fontos tudni, hogy a megújult nyomtatott és online felületeinken 2016-ban kategóriájában a legolcsóbban hirdethetnek mindazok, akik a budaörsiekhez szeretnék ajánlataikat, üzeneteiket eljuttatni!

 

16_szeptember_budaorsiinfo_ujsag-7

16_szeptember_budaorsiinfo_ujsag-8

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.