A Kisfaludy utcában megsérült egy vízvezeték

(Budaörs, 2016. szeptember 8. – Budaörsi Infó) Korábbi cikkünkben már olvashattak arról, hogy 2016. augusztus 15-től 2016. október 30-ig Budaörs Város Önkormányzatának megbízásából több utcában a 20 kV-os légvezetékeket földkábelbe helyezik. A Kisfaludy utcában is folynak a munkálatok, eközben megsérült egy vízvezeték.

 

 

2016. szeptember 8-án a délelőtti órákban a Kisfaludy utcában a helyi lakók arra lettek figyelmesek, hogy a járdán hömpölyög a víz.

A helyszínen dolgozó munkások a Budaörsi Infónak elmondták, hogy egy vízvezeték a munkálatok közben megsérült, viszont a hivatalos szerveket már értesítették.

 

kisfaludy_utca_csotores2

 

 

A Fővárosi Vízművek Zrt. kérdésünkre elmondta, hogy a kárbejelentés megtörtént és munkatársaik már a helyszínen mérik fel a problémás területet.

A Kisfaludy utcai lakosoknak nem kell attól tartaniuk, hogy a délután folyamán elzárják a vizet, mert a vízfolyás nem nagy, viszont az éjszakai vagy hajnali órákban amikor kicserélik a meghibásodott elemet, akkor el fogják zárni a vizet egy kis időre.

A probléma elmondásuk szerit nem olyan nagy, hogy azonnal intézkedni kelljen.

 

kisfaludy_utca_csotores

 

 

Az amúgy is szűk útszakaszon érdemes még jobban odafigyelni a közlekedésnél!

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.