Nemzetközi kerékpáros versenyen lett első a Budaörsi Mentőállomás csapata

(Budaörs, 2016. szeptember 5. – Budaörsi Infó) A Budaörsi Mentőállomás csapata a 2016. szeptember 3-án Ausztriában megrendezett nemzetközi kerékpáros versenyen első helyezést ért el. Gratulálunk!

 

 

Nagy Gábor, a Budaörsi Mentőállomás vezetője a Budaörsi Infónak elmondta, hogy a  rendezvény 50 km kerékpározásból és 12 változatos mentési feladat megoldásából állt. A feladatok között volt újraélesztés, gyógyszer dózis számolás, súlyos sérült ellátás, helyszín biztonság felmérése/biztosítása, gyermek sérült ellátás, házomlás áldozatainak kezelése, mentésirányítói feladatok ellátása.

 

mentok2

 

“Csapatunk annak ellenére kiemelkedően szerepelt, hogy az egység tagjai a való életben sosem dolgoztak együtt, de a szemlélet, a képzettség és az elhivatottság okán az első feladattól valódi mentőegységként tudtunk működni. A győzelem jól mutatja a magyarországi mentés nemzetközileg is kiemelkedő színvonalát.”

 

mentok4

 

A Budaörsi Mentőállomás csapatának tagjai voltak Kelemen Péter, Tujner Szabolcs, és Nagy Gábor a motoros mentők orvosával Dr. Lausch Patrikkal kiegészülve. 

 

mentok

 

Gratulálunk!

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.