Közlekedési konfliktusból verekedés

A rendőrök három külföldi férfit fogtak el. A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított eljárást garázdaság bűntett és súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt C. M. 34 éves M. V. 35 éves és I. G. 36 éves külföldi állampolgárok ellen.

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsítottak 2016. augusztus 31-én a délutáni órákban az M1-es autópálya 26-os kilométerszelvénynél – a főváros felé vezető oldalon – egy közlekedési afférból kifolyólag bántalmazták a sértettet.

I.G. – egy alkalommal – ököllel arcon ütötte a férfit, aki ettől a földre esett és rövid időre eszméletét is vesztette. Közben a mások két gyanúsított testszerte bántalmazta.

A bántalmazás közben megállt a helyszínen egy ismeretlen rendszámú busz, amelyből 10-15 ismeretlen személy leszállt, odaszaladtak a verekedőkhöz és ők is bántalmazni kezdték a sértettet.

A bűncselekményt egy szemtanú észlelte, aki a sértett segítségére sietett. Ennek hatására a buszról leszállt emberek visszaszaladtak a járműhöz, felszálltak és a helyszínt elhagyták. A három külföldi féri ezután is ott maradt.

 

A bántalmazás következtében – az elsődleges orvosi vélemény alapján – a sértett 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, azonban tekintettel a módszerre és támadott testtájékra a súlyosabb sérülés is bekövetkezhetett volna.

 

A rendőrök a három külföldi férfit a helyszínen elfogták és a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki őket.

 

A büntetőeljárást ellenük a Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.