A Budaörsi Rendőrkapitányságon 16 új rendőr állt szolgálatba

(Budaörs, 2016. szeptember 5. – Budaörsi Infó) A Budaörsi Rendőrkapitányság állományában 2016. szeptember 1-jén 16 tiszthelyettes kezdte meg szolgálatát. Galuska-Tomsits László r. ezredes, kapitányságvezető távollétében Orosz János r. alezredes, Bűnügyi Osztályvezető köszöntötte a frissen felszerelő őrmestereket. Bemutatta a kollégáknak a kapitányság vezetőit és a beszélt az illetékességi terület különlegességeiről, veszélyforrásairól is.

 

 

Az ifjú tiszthelyetteseknek a szolgálati feladataik ellátáshoz sok sikert kívánt és elvárásként fogalmazta meg, hogy a rájuk bízott feladatokat maradéktalanul, fegyelmezetten, jog- és szakszerűen lássák el. Kérte őket, hogy forduljanak bizalommal vezetőikhez. Felhívta a figyelmet az elhivatottságra és arra biztatta a fiatalokat, hogy találják meg a rendőri hivatás szépségét.

 

rendorseg_tiszthelyettesek2

 

A tiszthelyettesek a jövőben a kapitányság és az ahhoz tartozó rendőrőrsök állományában látnak el közterületi szolgálatot, így a Budaörsi Rendőrkapitányság 11 fővel, a Budakeszi Rendőrőrs 3 fővel, míg a Pilisvörösvári Rendőrőrs 2 fővel bővül.

 

rendorseg_tiszthelyettesek

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.