Vásár, kiállítások, nyitott műhelyfoglalkozások és gyermeksarok az Országos Foltvarró Fesztiválon

Vásár, kiállítások, nyitott műhelyfoglalkozások, tanfolyamok és gyermeksarok is várja az érdeklődőket az idei Országos Foltvarró Fesztiválon augusztus 26. és 28. között Budaörsön a Városházán és a PostArt Galériában.

 

A háromnapos nagyszabású patchworkünnep díszvendége az izraeli Encounters csoport, amely kifejezetten erre az eseményre készült, Teremtés című kollekcióját mutatja be.

A Magyar Foltvarró Céh által szervezett fesztivál keretében két helyszínen – a budaörsi Városházán és a PostArt Galériában – összesen nyolc kollekcióból álló kiállítást tekinthetnek meg a látogatók, köztük az idei, kémiai elemek témájú versenyműveket is – közölték a szervezők hétfőn az MTI-vel.

Mint írták, ebben az évben bárki kipróbálhatja kézügyességét a fesztivál helyszínén. A PostArt Galéria udvarán nyitott műhelyfoglalkozásokon vehetnek részt az érdeklődők, és szakértő foltvarrók segítségével apró ajándéktárgyakat készíthetnek. A Jókai Mór Művelődési Központban rendezendő vásáron patchworkkellékek és számtalan anyag közül válogathatnak a látogatók, és idén is folytatódik a nagysikerű gyermeksarokprogram foltvarró óvónők közreműködésével.

A fesztiválon a Magyar Foltvarró Céh tagjainak több tanfolyamot is szerveznek. A vásár és a PostArt Galéria udvarán rendezett nyitott műhelyfoglalkozások ingyenesen látogathatóak – írták a tájékoztatóban.

 

Korábbi cikkünk a témában:

http://www.budaorsiinfo.hu/blog/2016/08/11/orszagos-foltvarro-fesztival-budaorson-2/

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.