Idős nőnek segítettek a rendőrök, majd elcsavargott gyerekeket kerestek

A Budaörsi Rendőrkapitányság rendőrei szolgálati idejük alatt 2016. augusztus 12-én 18 óra 30 perc körüli időben egy 66 éves dabasi asszonynak segítettek.

 

A rendőröket egy budaörsi gyorsétteremhez hívták, ahol egy zavart állapotú nőt találtak, aki a feltett kérdésekre nem vagy csak részben tudott válaszolni. Nem tudta megmondani, hogy került az étteremhez, térben, időben nem volt orientált.

A 66 éves nőnél személyazonosításra alkalmas okmányt nem találtak a járőrök, így az adatai bemondás alapján kerültek rögzítésre.

Mivel az idős asszony egészségügyi ellátást nem igényelt a rendőrök a Budaörsi Rendőrkapitányságra szállították a hozzátartozójának a kiértesítéséig.

A nő lakhelye szerint illetékes Dabasi Rendőrkapitányság Szolgálatirányító Parancsnokának közreműködésével sikerült elérhetőséget szerezni az asszony hozzátartozójához, így a fia jött érte, akinek a rendőrök átadták.

 

A Budaörsi Rendőrkapitányság Zsámbéki Rendőrőrsének körzeti megbízottai szolgálati idejük alatt 2016. augusztus 12-én 20 óra körüli időben két 8 éves kislányt kerestek.

A gyerekek szülei értesítették a rendőröket, mert eltűnt két 8 éves kislány, akik Perbálon az ingatlan előtt játszottak az utcán.

A rendőrök először a szomszédokat kérdezték ki, akik nem tudtak érdemi információval szolgálni a gyerekek hollétéről, ezért a körzeti megbízottak megerősítő erőt hívtak.

A két kislányt 12 fő rendőr és 18 fő polgárőr és a helyi vadász kereste.

Az elcsavargott gyerekeket – épségben – a helyi vadász találta meg Perbál külterületén. A kislányok azért nem találtak vissza, mert időközben besötétedett.

 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.