Augusztus 20-án 300 cső kukoricát főznek a Gazdapiacon

(Budaörs, 2016. augusztus 16. – Budaörsi Infó) 2016. augusztus 20-án is nyitva tart a Budaörsi Gazdapiac. Azonban nem csak a rendkívüli nyitvatartással szeretnék felhívni magukra és termékeikre a figyelmet a gazdák, hanem ismét ingyenes termékeket fognak osztani a vásárlók között.

 

 

Kisberk Balázs, a Zsámbéki-medence és Térsége Gazdakör elnöke a Budaörsi Infónak elmondta, hogy 300 cső kukoricát főznek majd a Gazdapiacon.

“Hétről-hétre új termékeket népszerűsítünk a Budaörsi Gazdapiacon. Bízom abban, hogy a budaörsiek figyelemmel kísérik, hogy melyek azok az áruk amelyek szezonálisak, és nem vásárolnak import zöldséget, gyümölcsöt. Számunkra nagyon fontos, hogy előtérbe helyezzük a hazai termékeket, hisz ezek nem csak jó minőségűek, hanem egészségesek is. 

Mindenkit sok szeretettel várunk szombaton a piacon. Jöjjenek és kóstolják meg a mézédes magyar csemegekukoricát a Gazdakör sátrában.”

 

Reggel 8 órától főzik majd a kukoricát, így aki szívesen megkóstolná, az érkezzen időben, hisz a kóstoló a készlet erejéig tart.

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.