Christophe Gardner francia fotós kiállítása a Városházán

(Budaörs, 2016. augusztus 9 – Budaörsi Infó) 2016. augusztus 8-án új kiállítás nyílt a Városházán. Christophe Gardner francia fotós hozta el képeit és mutatta be a budaörsi közönség számára. A képek 11 napig megtekinthetőek az aulában. Megéri megnézni!

 

 

A megnyitón konferált Géczy-Gaál Szilvia, megnyitó beszédet mondott Bíró Gyula alpolgármester, és Sári Ruth fotós, akinek korábbi fotókiállításáról már olvashattak hírportálunkon.

Sári Ruthnak 2015. április 7-én volt kiállítása a Városházán.

A kiállított képeket a Szenvedéllyel, de szenvedés nélkül című könyvének fotói közül válogatta, amelyben 3000 km-es útját mutatta be az El Caminon. Ezt a kiállítást az érdeklődők külföldön is megtekinthették, Christophe Gardner segítségének köszönhetően. Így amikor a fotós Magyarországra látogatott Sári Ruth viszonzásként a Városháza aulájába szervezett egy kiállítást külföldi barátjának.

 

ChristopheGardnerfranciafotoskiallitas (5)

Christophe Gardner

 

 

Christophe Gardnerről írták:

Megfog bennünket az érzés, ami átsüt minden fotón, a gyengédség az emberi arcokon és testeken, az indulat az értelmetlen erőszakkal szemben, a rajongás a helyek iránt ahol jól érezzük magunkat.

Christophe gyerekportréi különösen mozgalmasak.

 

ChristopheGardnerfranciafotoskiallitas (8)

 

Fotósunk a vizualitás költője, Nerudához hasonlóan, aki szerelmes versek és ódák ezreit írta közönséges tárgyakhoz, sóhoz és édességhez, görögdinnyéhez és borhoz egyaránt.

Christophe Garden műve szeretetre hív bennünket a megtestesült halandókhoz, arra hogy alaposan figyeljük meg és tekintetünkkel öleljük át őket.

 

ChristopheGardnerfranciafotoskiallitas (6)

ChristopheGardnerfranciafotoskiallitas (4)

ChristopheGardnerfranciafotoskiallitas (3)

ChristopheGardnerfranciafotoskiallitas (2)

ChristopheGardnerfranciafotoskiallitas (1)

A fotókiállítás 2016. augusztus 8-tól augusztus 19-ig megtekinthető a Városháza aulájában.

 

chirstophe_kiallitas

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.