Médiakommandós elit alakulat a Csiki Pihenőkertben

(Budaörs, 2016. augusztus 2. – Budaörsi Infó) Korábbi cikkünkben már olvashattak arról, hogy a Csiki Pihenőkertben minden héten új táborok indulnak. Ezen a héten többek között médiatábort is tartanak, ahol a Budaörsi Infó Médiakommandósai is részt vesznek.

 

 

A Médiakommandó szakkör 2016. májusában indult, ahová bárki jelentkezhetett akit érdekel a média világa 12-25 éves korig. Újságírást, fotózást és videókészítést tanultak a fiatalok az órákon.

 

 

kommando3

Médiakommandó szakkör a Városi Ifjúsági Klubban

 

 

A nagy megmérettetés azonban ezen a héten kezdődött, hisz néhány diák a kommandóból a való életben is kipróbálhatta a megszerzett tudását.

A Csiki Pihenőkertben ezen a héten hat tematikus tábort tartanak egymással párhuzamosan: Médiatábor, Divat hét, Military, Mátyás király és Beatrix reneszánsz udvarában, Vadvilági felfedezőutakon és Kavalkád, csak a képzelet szab határt tábor. Ezekbe a programokba csatlakozott be két médiakommandós fiatal, és mutatja majd be olvasóinknak a táborozók hétköznapjait.

 

16_mediakommando_csiki_tabor (10)

16_mediakommando_csiki_tabor (9)

16_mediakommando_csiki_tabor (6)

16_mediakommando_csiki_tabor (5)

16_mediakommando_csiki_tabor (4)

 

16_mediakommando_csiki_tabor (2)

16_mediakommando_csiki_tabor (1)

 

A Médiakommandó két diákja Lukács Henrietta és a Stefán Kornél öt napot tölt a táborban és megmutatják, hogy mit tanultak az elmúlt hetekben, és azt hogyan tudják kamatoztatni a való életben.

 

16_mediakommando_csiki_tabor (12)

Lukács Henrietta és a Stefán Kornél

 

Az ötödik nap végére a fiatalok összeállítanak egy újságot, amiben bemutatják az elmúlt napok eseményeit, és természetesen a tábori csapatok munkájában is aktívan részt vesznek.

Kövessék figyelemmel hírportálunkat, és olvassák a két tehetséges fiatal beszámolóját a táborról.

 

(Budaörsi Infó/Fotó: Lukács Henrietta, Stefán Kornél)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.