Bozótvágóval kérte számon a kapuját levizelő férfit

A budakeszi járőrök egy 59 éves pátyi férfit fogtak el. A Budaörsi Rendőrkapitányság indított eljárást súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt K. Károly 59 éves pátyi lakos ellen.

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2016. július 29-én 20 óra 30 perc körüli időben pátyi ingatlanjának udvarában dolgozott, amikor észlelte, hogy egy férfi levizeli az ingatlanhoz tartozó kerítés közterületi oldalát. Ekkor kilépett az utcára és a kezében lévő bozótvágóval a férfit térden ütötte és megdorgálta tettéért.

A sértett ettől megijedt és elszaladt. A sértett segítségére siető személyek megkísérelték az 59 éves pátyi lakost megakadályozni cselekményének folytatásában, de ekkor a magasba emelte a macsétát és a visszaérkező sértett nyaka és feje irányába csapott azzal. Támadás elhárítása során a sértett kicsavarta a bozótvágó eszközt támadója kezéből.

Az elsődleges orvosi vélemény alapján a sértett 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, de a cselekmény módja és iránya alapján súlyosabb sérülés okozására is alkalmas lehetett volna.

 

A budakeszi rendőrök K. Károlyt lakcímén elfogták és a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

 

A további eljárást ellene – szabadlábon hagyása mellett – a Budaörsi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.