Új lakberendezési áruház nyílik Budaörsön

Mintegy 7000 négyzetméteren új MÖMAX áruház nyílik 2016. február 25-én a Sport utca 3. alatt, a volt Baumax áruház helyén.

 

 

A megszűnt Baumax áruházakat a MMXH Lakberendezési Kft. az XXXLutz csoport magyarországi leányvállalata vásárolta fel, amely a Möbelix illetve a mömax áruházakat üzemelteti.

Jelenleg négy Möbelix, és két mömax áruház működik az országban, utóbbiból a harmadik most nyílik Budaörsön; ugyanakkor még több hasonló áruház nyitása várható országszerte.

A cégcsoport Budaörsön 60 főt foglalkoztat, közülük 30-an a korábbi barkácsáruháznak voltak a munkatársai, akiket továbbfoglalkoztatnak; maga az áruházvezető is előzőleg sok éven át a korábban itt működött áruházat irányította. Az átalakítás során a mömax tulajdonosai mintegy 400 millió forint értékű beruházást hajtottak végre, így többek között fűtés- és világításkorszerűsítés, padlózatcsere történt.

A mömax áruházakban minden megtalálható, ami a lakással kapcsolatos: kiegészítők a lakás minden helyiségébe, divatos textíliák és világítás, modern szőnyegek stb. A mömax filozófiája: kedvező áron kínálni tetszetős külsejű termékeket, az egyre dinamikusabban fejlődő bútorpiaci trendekre reagálva, követve a változatos lakberendezési ötleteket.

A vásárlói döntéseket többek között 3D konyhatervezéssel vagy  berendezett mintaszobákkal igyekeznek megkönnyíteni.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.