Megszűnik itthon az egyik mobilszolgáltatás április közepétől

Április 16-ától megszűnik a Tesco nevéhez köthető mobilszolgáltatás Magyarországon, a 2011-ben alapított Tesco Mobile végleg kivonul az országból – értesült a Magyar Idők.

 

A napilap szerdai cikke szerint az ügyfeleknek küldött tájékoztató levélből kiderül: a Tesco Globál Áruházak Zrt. és a Vodafone Magyarország Zrt. által közösen létrehozott, saját számmezővel is rendelkező szolgáltató ügyfelei április közepétől a Vodafone-hoz kerülnek át.

A cikk szerint április 1-jétől már új előfizetést sem lehet kötni a Tesco Mobile-nál, április 5-től a szolgáltatás átadásáig pedig nem lehet majd egyenlegfeltöltést vásárolni a meglévő feltöltőkártyás tarifákhoz. Az ügyfelek átadás-átvétele április 6-a és 16-a között zajlik, a váltás itán az előfizetők sms-t kapnak a Vodafone-tól a változatlanul megmaradó telefonszámukra.

A szolgáltatóváltás után egyes tarifák továbbra is elérhetők maradnak, bizonyos opciók és feltételek ugyanakkor megszűnnek. Így például marad a Dupla és a Kedvenc tarifa, akárcsak a roamingkedvezmények, de megszűnik a Clubcard és az Ingyenpercek opció.

A Tesco Globál Áruházak Zrt. tavaly vált meg 50 százalékos tulajdonrészétől a virtuális mobilszolgáltató Tesco MBL Távközlési Zrt.-ben.

 

(forrás: magyaridok.hu/HVG)

 

 

 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.