Kigyulladt egy családi ház tetőszerkezete Budaörsön

(Budaörs, 2016. február 24. – Budaörsi Infó) A tűzoltók ma este sem pihentek. 21 óra körül kigyulladt egy családi ház tetőszerkezete Budaörsön. A gyors kiérkezésüknek köszönhetően a tűz nem terjedt tovább.

 

2016. február 24-én este ismét riasztották a tűzoltókat. Kivonultak a Budaörsi Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjai és az Érdi Hivatásos Tűzoltó Parancsnokság Törökbálinti Katasztrófavédelmi Őrse. A Tátra utca 6. szám alatt lévő családi ház tetőszerkezete gyulladt ki.

 

16_02_24_tuzeset_tuzoltok_tatra_utca7

 

A ház tulajdonosa észlelte a recsegést, de először azt gondolta, hogy valaki járkál a padláson. Majd pár perc múlva már a szomszédok is látták, hogy baj van, és értesítették a tűzoltóságot. Szerencsére személyi sérülés nem történt.

 

16_02_24_tuzeset_tuzoltok_tatra_utca6

16_02_24_tuzeset_tuzoltok_tatra_utca2

 

A tűz okát még biztosan nem lehet tudni, de előfordulhat, hogy egy meghibásodott elektromos vezeték okozta a bajt.

 

16_02_24_tuzeset_tuzoltok_tatra_utca3

Csámpai  Attila tű. törzszászlós a Budaörsi Infónak elmondta, hogy a tűz egy négy lakásból álló egyszintes ház egyik lakásának tetőterében gyulladt ki.

“Az egyik szobában a gipszkarton feletti szigetelés és a födém égett, illetve füsttel telítődött a lakás. A házban két személy tartózkodott, akik nem szenvedtek sérüléseket. “

 

16_02_24_tuzeset_tuzoltok_tatra_utca4

 

16_02_24_tuzeset_tuzoltok_tatra_utca1

 

(Budaörsi Infó)

 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.