A megújult Budaörsi Infó naptár melléklettel a postaládákban

(Budaörs, 2016. január 18. – Budaörsi Infó) Új év, új lendület és megújult Budaörsi Infó. Keressék januári újságunkat a már hagyományos naptár ajándékkal a postaládájukban! Megéri megnézni!

 

 

Mint ahogy már olvasóink megszokhatták a januári újságunkban mindig találhatnak egy naptárat, ez idén sincs másként. Jelöljék be rajta, hogy minden hónap 15-e környékén a Budaörsi Infó a postaládájukban lesz 2016-ban is. Kövessenek minket a Facebookon is  és olvassák el a Budaörsi Infó Online-on a minden nap frissülő budaörsi és közérdekű híreket.

 

2016budaorsiinfo_januar5

 

A 2016-os évet megújult külsővel, és szenzációs hirdetési árakkal kezdjük!

Hirdessenek nálunk, hogy üzenete valóban eljusson több ezer budaörsi háztartásba!

A nyomtatott újságban megjelenő hirdetéseiket kiegészíthetik online felületen való reklámozással is. PR-cikkek, bannerek, reklám plakátok elkészítésében és megjelentetésében is állunk a rendelkezésükre.

Helyezze el nálunk üzenetét, hogy valóban eljusson több ezer budaörsi internetezőhöz nap mint nap!

Keressenek minket bizalommal!

Nálunk nem kérni kell az olvasónak a lapot, hanem megtalálja azt minden hónapban a postaládájában, a lépcsőházában vagy a közelben valamelyik közösségi helyen. Budaörs folyamatosan frissülő hírportálján, a Budaörsi Infó Online-on is manipulációktól mentesen tájékozódhat a budaörsi hírekről nap mint nap.

 

A budaörsi Infó megújulva jelenik meg 2016 januárjától - A képen Farkas Bertalan űrhajós lapunk egyik 2015-ös számával

Farkas Bertalan űrhajós lapunk egyik 2015-ös számával – A Budaörsi Infó megújult címlappal jelenik meg 2016 januárjától

 

 

2016budaorsiinfo_januar1_3

A Budaörsi Infó új külseje 2016 januárjától

 

 

Új, 2016-tól érvényes hirdetési áraink

 

Budaorsi_Info_HIRDETESI_ARLISTA_2016_tol

 

A januári számunkban olvashatnak a 2015-ben elvégzett közvélemény kutatásról, amely Budaörs Város Önkormányzatának megbízásából készült.

Újságunk második oldalán találják Wittinghoff Tamás, Budaörs polgármesterének újévi köszöntőjét – amit új, hagyományteremtő kezdeményezésként indított útjára a Budaörsi Infó -, és a Budaörsi Mentőállomás megújulásáról szóló cikkünk összefoglalóját.

 

2016budaorsiinfo_januar_4

 

A hatodik és hetedik oldalon a 2015-ös év egyik legnagyobb érdeklődést és visszhangot kiváltó, rendhagyó nyilvános interjúnk rövidített változatát találják.

Bűn-e a házasság előtti szex? Ez a kérdés, amire budaörsi fiatalok és idősebbek is kifejtik a véleményüket.

 

2016budaorsiinfo_januar6

 

Újságunk hátlapján a Budaörsi Állatmenhely két lakója, Tihamér és Blue keres gazdit, viszont tájékoztatjuk Önöket, hogy cikkünk az online újságunkon való megjelenését követően, rögtön olyan nagy volt az érdeklődés a kisállatok iránt, hogy már örökbe is fogadták őket. Viszont még rengeteg árva állat várja a menhelyen, hogy örökbe fogadják. Az Állatmentor programunkat folytatjuk!

A januári számunkból további érdekes és hasznos üzleti, gasztronómiai, iskolai és kulturális ajánlatokról tájékozódhatnak.

Megtalálják még a Budaörsi Latinovits Színház aktuális kiemelt ajánlatát is újságunk hátlapján, valamint a 30 éves Budaörs programsorozat részleteit.

Megéri megnézni!

 

2016budaorsiinfo_januar2

 

budaorsiinfo_januar_2016

 

 

(Budaörsi Infó)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.