2016-os pályázatok! Pályáz(z)atok!

(Budaörs, 2016. január 15. – Budaörsi Infó) Új év, új lendület és természetesen új pályázatok is. A 2016-os évek sokaknak hozhat szerencsét, csak meg kell tenni az első lépést a siker felé, például egy pályázatírással. Sok sikert, jó munkát!

 

1. Pályázat: Budapest Főváros Önkormányzata hetedik alkalommal hirdeti meg a Budapest Ösztöndíj Programot, melynek során a nyertes pályázók a diploma megszerzése előtt 10 hónapon keresztül szakmai és anyagi segítséget kapnak szakdolgozatuk elkészítéséhez.

Jelentkezési határidő: 2016. április 15.

Bővebb információért kattints ide.

 

2. Pályázat: Elkezdődött a felkészülés az 2016-os Ozora fesztiválra, amely az idén is meghirdeti nemzetközi művészeti pályázatát. Az Ozora fesztivál témája: Gyökerek

A jelentkezési határidő: 2016 május 1.

Bővebb információért kattints ide.

 

3. Pályázat: 2016 ITTF Table Tennis European Championship logó és kabalapályázat.

A pályázat benyújtásának határideje: 2016. február 15. 12 óra

Bővebb információért kattints ide.

 

4. Pályázat: Ismét megnyílt a pályázati lehetőség a Nemzeti Kulturális Alap építőművészet és örökségvédelem kollégiumában a műemlék épületek és építmények állagmegóvásának, részleges, vagy teljes helyreállításának, felújításának, valamint műemlékek elválaszthatatlan részét képező képzőművészeti alkotások restaurálásának támogatására.

Pályázatot benyújtani az NKA portálján keresztül 2016. február 26-án, éjfélig lehet.

Bővebb információért kattints ide.

 

5. Pályázat: A Miniszterelnökség pályázatot hirdet fogyatékos felsőoktatási hallgatók közigazgatási ösztöndíjára a közigazgatás iránt elhivatott, gyakorlati tapasztalattal nem rendelkező, felsőoktatási intézménnyel aktív hallgatói jogviszonyban álló fogyatékos hallgatók részére.

Pályázati időszak: 2016. január 11. – 2016. január 24.

Bővebb információért kattints ide.

 

6. Pályázat: A Jaschik Álmos Művészeti Szakközépiskola és a Dekoratőr Szakma Jövőjéért Alapítvány közös gyermekrajzpályázatot hirdet “Az én kirakatom” címmel, az általános iskolák 7. és 8. évfolyamos tanulói számára.

A pályázatok beküldési határideje: 2016. január. 31.

Bővebb információért kattints ide.

 

7. Pályázat: Mit ér a tehetségem? Problémák és lehetőségek a tanulás, karrier, életpálya, siker területén – Fiatalok generációját érintő társadalmi kérdések. Országos pályázat, olyan fiataloknak, akik az online média területein (audiovizuális, kreatív írás és digitális képalkotás) mutathatják meg tehetségüket. A téma: ’Fiatalok 1000 arca’

Nevezési határidő: 2016. február 29. (20:00)

Bővebb információért kattints ide.

 

8. Pályázat: A Pro Vértes Természetvédelmi Közalapítvány a 2015/2016. tanévre meghirdeti a Madarak és Fák Napja Országos Versenyt, melyre 10-14 éves (5-8. osztályos) tanulókból álló háromfős csapatok jelentkezhetnek.

Nevezési határidő: 2016. március 1. a területi központoknál.

Bővebb információért kattints ide.

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.