A Nemzeti Kézilabda Akadémia játékosai ellen játszik Budaörs

(Budaörs, 2016. január 6. – Budaörsi Infó) 2016. január 6-án a Nemzeti Kézilabda Akadémia érkezik a budaörsi sportcsarnokba, hogy megmérkőzzön ifjúsági és junior korosztályos budaörsi csapatokkal.

 

A NEKA kivételes módon, nem rendelkezik felnőtt NBI- es csapattal, de a csapatfejlődése érdekében a Magyar Kézilabda Szövetség 13. indulóként nevezte az első osztályú ifjúsági és junior bajnokságban.

16 órától a budaörsi ifi csapat lép pályára, a tabella 3. helyét elfoglaló, sok korosztályos válogatottat felvonultató vendégcsapat ellen. A hazai gárda a Csepeli DSE játékosaival kiegészülve küzd a pontszerzésért.

18 órától a junior lányok mérkőznek meg a Nemzeti Akadémia csapatával, akik a 4. helyen végeztek az őszi fordulók során. Pörgős, gyors stílusú játékritmus jellemzi az ellenfelet, így Fülöp Péter csapatának nem lesz könnyű dolga.

Az ifjúsági és junior együttest is irányító edző lendületes mérkőzésekre számít, ahol az ifi mérkőzésen a fő cél, a gyors lerohanások megakadályozása és a szerzett gólok számának növelése. A junior összecsapáson ismét egy jó kapusteljesítményt, kemény védekezést és koncentráltabb támadó játékot vár, amivel megakadályozható az őszi nagyarányú vereség megismétlődése. Szurkoljunk együtt a budaörsi fiataloknak, akik reményeink szerint a felnőtt NBI- es mezőny meghatározó alakjaivá válnak!

2016. január 6. (szerda)

Budaörs – NEKA

Ifjúsági mérkőzés: 16:00
Junior mérkőzés: 18:00 

A belépés díjtalan!

Hajrá Budaörs!

 

(forrás: budaorsikezilabda.hu)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.