Farkas Bertalanról szóló könyv jelent meg Budaörsön

(Budaörs, 2015. november 7. – Budaörsi Infó) Sok-sok gyermekben megfogalmazódott a végtelen utáni vágy, az álom, hogy ha megnövök pilóta leszek, vagy még inkább űrhajós! Sajnos nagyon kevés gyermek tudta, tudja valóra váltani a merész terveit. Pedig lám nem lehetetlen kijutni a csillagok közé! Egy magyar embernek, Farkas Bertalannak sikerült, nem csak pilóta lett, hanem neve örökre ott ragyog a hősök közé feljegyezve a világ első 100 űrhajósának névsorában.

 

Minden igazán nagy út egy csendben feltörő szép álomból fakad, melyet ha gondozod nagyra nő, merész, sokszor pimasz ‚csak azért is valóra váltom’-elhatározássá érve szárnyakat ad neked és célba repít – írta Böjte Csaba atya Simon V. László budaörsi író Farkas Bertalan – Az űrhajós című könyvének ajánlásában.

Simon V. László már több mint egy tucat könyvet írt, többek között világhírű filmrendezőről, olimpiai bajnok sportolókról, a kockás Rubik édesapjáról, aki a világ leghíresebb aviatikusainak egyike, a földi paradicsomról Mauritiusról, de olyan honfitársáról, aki a reménytelen szabolcsi szegénységből a világon 97. emberként egy nemzetközi űrhajóban képviselte az országot, olyanról még nem írt. Egészen mostanáig!

 

Farkas_bertelaln_simon_v_laszlo_2015_az_aviator

 

A Budaörsön megjelent könyv a magyar nemzet Farkas Bercijéről szól, aki egy hétig keringett a kék bolygó körül, sőt még látogatást is tett egy igazi űrállomáson.

A történet meseszerű, izgalmas olvasmány. Egy mesebeli szegénylegény szó szerint eljut a csillagos égig.

Egy csodálatos és hihetetlen történet. A könyv elolvasása után a sok bizonytalan ember is elhiszi majd magáról, hogy ha szilárdan hisz a sikerében és kemény elszántsággal, erős akarattal nekilát, bármi lehet belőle!

 

20140716_154621-1-1

 

(Budaörsi Infó)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.